Usluge

Poštovani, Stranica je napravljena sa ciljem da se omogući brža i jednostavnija pretraga informacija vezanih za poljoprivrednu proizvodnju. Napravljena je baza podataka svih renomiranih poljoprivrednih proizvodjača i distributera zaštitnih sredstava, semenskokg i sadnog materijala, i dokumenata potrebnih za registraciju i obnovu registracije gazdinstva, obaveštenja o subvencijama od strane ministarstva itd. Za dodatne informacije možete kontaktirati ovlašćena lica u […]

Poštovani,
Stranica je napravljena sa ciljem da se omogući brža i jednostavnija pretraga informacija vezanih za poljoprivrednu proizvodnju. Napravljena je baza podataka svih renomiranih poljoprivrednih proizvodjača i distributera zaštitnih sredstava, semenskokg i sadnog materijala, i dokumenata potrebnih za registraciju i obnovu registracije gazdinstva, obaveštenja o subvencijama od strane ministarstva itd.

Za dodatne informacije možete kontaktirati ovlašćena lica u Poljoprivrednim stručnim i savetodavnim službama koje su zadužene za vaš region. Bliže informacije možete pogledati ovde.