Počela prodaja gasnog ulja poljoprivrednicima

Na benzinskim stanicama NIS-a počelo je snabdevanje poljoprivrednih proizvođača gasnim uljem 0.1, saopšteno je danas iz ove kompanije.

Kako se navodi, u okviru podrške poljoprivrednim proizvođačima u Srbiji, NIS je obezbedio popust za kupovinu gasnog ulja 0.1 od tri dinara po litru.

Uslov za ostvarivanje ovog popusta je aktivna NIS-ova kartica za poljoprivrednike čije je izdavanje besplatno.Prodaja gasnog ulja 0.1. poljoprivrednicima je omogućena na 220 benzinskih stanica NIS Petrol-a i GAZPROM-a širom Srbije.Takođe, na svim benzinskim stanicama NIS Petrol-a i GAZPROM-a, već se prodaje evro dizel za poljoprivrednike sa popustom od pet dinara po litru, koji kupci mogu da ostvare uz NIS-ovu specijalizovanu karticu.

Potrošači koji još nisu preuzeli svoju karticu za gorivo, a žele da iskoriste pogodnosti koje NIS nudi u okviru programa za poljoprivrednike, treba da popune zahtev koji mogu da preuzmu na kompanijskim benzinskim stanicama ili preko internet stranice NIS-a.

Oni koji su već dobili NIS-ovu karticu treba da je aktiviraju preko kompanijskog Info centra (broj telefona: 0800008888), uz dostavu neophodnih podataka o poljoprivrednom gazdinstvu.

Kao i prethodnih godina, kompanija je obezbedila blagovremeno i kontinuirano snabdevanje poljoprivrednika kako bi se radovi na poljima obavljali bez zastoja, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)