MAĐARI UNIŠTILI SVA POLJA GMO-a

Kontrolori su među sjemenjem pronašli i Pionir Mosantovo GMO sjeme i nasade. Prema Zakonu krenulo se u uništavanje prije nego se počne nekontrolirano širiti državom. Slobodno kretanje roba unutar EU znači da vlasti neće moći u potpunosti istražiti kako je sjeme stiglo u Mađarsku, ali oni će sada pristupiti provjeri gdje je sve ta roba.

Kontrolori su među sjemenjem pronašli i Pionir Mosantovo GMO sjeme i nasade. Prema Zakonu krenulo se u uništavanje prije nego se počne nekontrolirano širiti državom.

Slobodno kretanje roba unutar EU znači da vlasti neće moći u potpunosti istražiti kako je sjeme stiglo u Mađarsku, ali oni će sada pristupiti provjeri gdje je sve ta roba na području Mađarske stavljena na tržište. Regionalni javni radio izvijestio je da bi moglo biti zasijano na tisuće hektara Monsantovog sjemena.

Imaju li sada pčelari u Mađarskoj GMO med??

Procjene stručnih osoba u Mađarskoj, strahuju da postoji velika vjerojatnost da se na području Mađarske pojave određene količine meda sa peludom GMO kukuruza. Pčelama je kukuruz kao biljka naime nezanimljiv, no pčele sa njega sakupljaju pelud.

GMO polako, ali sigurno se širi Europskim kontinentom…

Naši zastupnici u ‘hrvatskom’ saboru i dalje šute! Novinarske prostitutke su već ( imamo izvore) počele spremati ‘akcijske tekstove’ kako bi marginalizirali, odnosno prikazali GMO proizvode kao i svake druge proizvode. Dovoljno je samo iznijeti jedan argument.

ZAŠTO IH NA PROIZVODIMA NE OBILJEŽAVAJU!?

Previše je protu argumenata protiv njihovih budućih plaćeničkih argumenata prikrivanja strašne istine koju su nam spremili psihopate za koje je najbolju definiciju dao dr. Hervey M. Cleckley

‘Psihopate su ljudi bez duše, zbog toga su efikasni strojevi kojie mogu pisati znanstvene radove, imitirati emocije, ali njihove riječi su suprotne od njihovih djela. Oni često tvrde kako su skrhani žalošću, a nakon toga uživaju po zabavama kako bi navodno zaboravili bol’

Potpisujte peticiju zbog svih budućih naraštaja za koje je odgovorna upravo naša generacija.

U Slavoniji i Hrvatskoj neće saditi polja smrti!!

preuzeto sa : croative.net